Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش از شناسایی و شرکت یک میلیون و ۶۳۹ هزار و ۲۸۰ دانش‌آموز - درس در برنامه «جبران و تثبیت یادگیری» خبر داد و گفت: مشمولان، دانش‌آموزانی بودند که در سه درس فارسی، علوم و ریاضی، توصیفِ "نیازمند تلاش بیشتر" و "قابل قبول" را در دوره اول و دوره دوم ابتدایی کسب کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوره‌های آموزشی جبرانی در تابستانِ پیش رو نیز اجرا خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضوان حکیم‌زاده، درباره روند برگزاری و ارزیابی فاز دوم برنامه «جبران و تثبیت یادگیری» که از بهمن ۱۴۰۰ آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ ادامه دارد و که به منظور جبران افت یادگیری در دانش آموزان دوره ابتدایی درنظر گرفته شده اظهار کرد: این طرح همچنان ادامه دارد و طبق گزارشی که از استان‌ها دریافت کردیم مراحل به خوبی طی شده، دانش‌آموزان مشمول شناسایی شده و برای آنها برنامه‌های جبرانی درنظر گرفته شده و در حال اجراست.

  وی افزود: دوره‌های آموزشی جبرانی با جذب منابع اعتباری بیشتر در تابستان نیز اجرا خواهد شد.   معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه طرح جبرانی اخیر با استفاده از ظرفیت نیروهای داوطلب و ایثار معلمان پیش رفته است؛ که امید است با توجه به مصوبات مربوط برای جذب اعتبارات، دوره تابستانی جدید به نحو بهتری برگزار شود.      حکیم‌زاده درباره مشمولان طرح جبران افت یادگیری اظهار کرد: همه دانش‌آموزانی که در سه درس فارسی، علوم و ریاضی توصیف "نیازمند تلاش بیشتر" و "قابل قبول" را در دوره اول و دوره دوم ابتدایی کسب کرده بودند را شناسایی کردیم که از سال گذشته در دوره‌های آموزشی درنظر گرفته شده در استان‌ها شرکت کرده و طبق آمار که گرفتیم  دوره تابستانی سال گذشته بسیار موفق بود و ۹۰ درصد دانش آموزان مشمول، توانستند با گذراندن ۱۴ جلسه آموزشی، موفق شوند و امیدواریم در دوره امسال هم این اتفاق بیفتد.   وی آمارهایی از دانش آموزان مشمول این طرح نیز اعلام کرد و گفت: در درس فارسی از پایه اول تا ششم ۳۵۹ هزار دانش‌آموز، در درس ریاضی در شش پایه ۵۴۴ هزار دانش‌آموز و در درس علوم تجربی در شش پایه ۲۷۱ هزار نفر مشمول این طرح شدند. البته با توجه به اینکه یک دانش‌آموز ممکن است در یک درس مشکل داشته باشد و دانش آموز دیگر در هر دو درس؛ در واقع این آمار منحصرا تعداد دانش‌آموز نیست بلکه دانش آموز - درس است. بنابراین در مجموع یک میلیون و ۶۳۹ هزار و ۲۸۰ دانش‌آموز - درس داریم که ممکن است برخی در یک یا چند درس تکرار شده باشند.   معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: برنامه‌های جبرانی برای این دانش‌آموزان در استان‌ها در حال برگزاری است و در مرحله اولِ ارزیابی مشخص شد که اکثر دانش‌آموزان جذب شده‌اند.   انتهای پیام/ منیع: ایسنا

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۴۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود

به دعوت وزارت فرهنگ، آموزش و پرورش و علوم ارمنستان هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور امروز (پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت) به منظور آشنایی با روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان، به همراه آرتور مارتیروسیان معاون وزیر فرهنگ آموزش و ورزش ارمنستان از مدرسه دولتی ۳۵ ارمنستان با حدود ۲ هزار دانش آموز به‌عنوان یکی از مدارس فعال در بخش فارسی‌آموزی دیدن کردند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانش‌آموزان فارسی‌آموز را سفیران فرهنگی دانست و گفت: گزارش و مشاهدات در زمینه دانش‌آموزان فارسی‌آموز این مدرسه حاکی است که مردم ارمنستان با مردم ایران روابط دیرینه فرهنگی دارند و به‌عنوان دوست و برادر در کنار یکدیگر هستند.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور افزود: در زمینه تقویت آموزش زبان فارسی در ارمنستان تلاش می‌کنیم و از وزارت علوم و فرهنگ ارمنستان به دلیل ایجاد فضای مناسب آموزشی برای فارسی‌آموزان تقدیر کرد.

وی ابراز امیدواری کرد در پی فرصتی که برای فارسی‌آموزان ارمنستان ایجاد شده، در آینده شاهد توسعه روابط دو کشور و گسترش فرهنگ ارمنستان و ایران باشیم.

مارتیروسیان، معاون وزیر فرهنگ ارمنستان با تشکر از رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور به دلیل بازدید از مدرسه ۳۵ گفت: زبان فارسی از زبان‌های مورد علاقه مردم ارمنستان است و در وزارت علوم تلاش خواهیم کرد موانع موجود در زمینه فارسی‌آموزی برطرف شود و از هیچ تلاشی برای تقویت آموزش زبان فارسی فروگذار نمی‌کنیم.

مدیر مدرسه ۳۵ هم از حضور ایمانی‌پور و همراهان وی در این مدرسه ابراز خرسندی کرد و گفت: این دیدار به‌طور قطع موجب تقویت روابط و ایجاد شوق و انگیزه در دانش‌آموزان فارسی‌آموز ارمنستان به‌ویژه این مدرسه می‌شود.

وی با تشکر از جمهوری اسلامی ایران و سفارت و رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان برای حمایت از آموزش زبان فارسی، خاطرنشان‌کرد: کلاس آموزش زبان فارسی به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران تجهیز شده و کتاب‌های آموزشی امسال برای دانش‌آموزان به دست مدارس رسیده است.

مدیر مدرسه ۳۵ ابراز امیدواری کرد که در روند آموزش زبان فارسی در زمینه کمی و کیفی ارتقای چشمگیر ایجاد شود.

مدرسه ۳۵ در منطقه «اربونی» با یک‌هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، یکی از مدارس فعال ارمنستان در حوزه آموزش زبان فارسی است که ۳۵۰ دانش‌آموز آن در مقاطع پنجم تا نهم زبان فارسی را به‌عنوان زبان رسمی فرا می‌گیرند.

برپایه این گزارش، حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با اجرای برنامه‌های فرهنگی توسط دانش‌آموزان مورد استقبال قرار گرفت، سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سرود ملی ارمنستان توسط دانش‌آموزان این مدرسه اجرا شد.

اجرای نمایش آثار سعدی به‌ویژه حکایت‌های گلستان سعدی توسط ۲ نفر از دانش‌آموزان مدرسه ۳۵ از دیگر برنامه‌های این بازدید بود.

تومانیان یکی از نویسندگان ارمنستان نیز یکی از حکایت‌های گلستان سعدی را نمایش‌نامه‌خوانی کرد که به‌ویژه شعرخوانی او مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری