Web Analytics Made Easy - Statcounter

پارسا فتحی  روز یکشنبه در گفت و گویی به تشریح علل موفقیت خود در آزمون کنکور پرداخته و بیان کرد: از دوره دوم متوسطه تلاش جدی و توام با برنامه ریزی خود را برای کنکور آغاز کردم و در این سال‌ها با تمام وجود برای موفقیت تلاش کرده ام.

وی بیان کرد: به طور جدی آمادگی برای کنکور تجربی را از سال دهم  دبیرستان شروع کرده و در ماه‌های اخیر ساعت مطالعه‌ام بین ۸ تا ۱۰ ساعت متغیر بود،  افت و پیشرفتم را با میزان تلاشم مقایسه کرده و بر اساس آن هدف‌گذاری می‌کردم، ساعت مطالعه و تعداد تستی که کار می‌کنیم، خیلی بیشتر از چیزی که فکرش را می‌کنیم در پیشرفتمان مؤثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دانش اموز نخبه اردبیلی اضافه کرد: در کنار سخت‌کوشی و داشتن امید و انگیزه، هدفم این بود که در هر درس، کمترین اشکال را داشته باشم، خیلی به تراز و رتبه اولویت نمی‌دادم، فکر کردن به این مسائل آرامش را از بین می‌برد، سعی می‌کردم به حاشیه‌ها فکر نکنم و تمرکزم بر یادگیری باشد، وظیفه‌ام را دانسته و تلاش می‌کردم به برنامه‌ریزی‌ام پایبند باشم و از درس‌خواندن لذت ببرم، باید به کتاب درسی و مطالبی که برای کنکور مهم هستند، اکتفا کنیم، نباید اجازه بدهیم در این مسیر، حاشیه‌ها ما را سرگرم کنند.

وی تاکید کرد: مهم‌ترین سال، برای دانش‌آموزان کنکوری سال دوازدهم است، دانش آموز علاوه بر مطالعه‌ عمیق درس‌های دوازدهم باید مرور کامل درس‌های پایه را هم انجام دهد، دانش آموزبایددر بهار و تابستان تلاش کند، اشکالاتش را در مباحث پایه به کمترین مقدار ممکن برساند و در حد توان حداکثر پیش‌خوانی را داشته باشد باید سرعت عملش را در زدن تست‌های عمومی بیشتر کند، به نظرم آموزش‌ها و آزمون‌های حضوری کارایی بیشتری دارند.

او تلاش و کوشش و تحصیل با برنامه را از جمله رموز موفقیت خود ذکر کرده و افزود : به دوستان و همسالان خود توصیه می‌کنم که هرگز نا امید نشده و دست از تلاش برندارند و این را بدانند که کوچکترین تلاش و زحمت آنها دیر یا زود نتیجه داده و آنها موفق خواهند شد.

عاشق پزشکی هستم و در این رشته تحصیل خواهم کرد

پارسا فتحی که متولد سال ۱۳۸۲ و دانش آموز دبیرستان تیزهوشان شهید بهشتی اردبیل است، اضافه کرد:  از کودکی در فضای رشته‌ پزشکی بزرگ شده و علاوه بر پدر و مادر، در خانواده‌اش پزشکان زیادی وجود دارند.، 

او  گفت:  پدرم پزشک فوق‌تخصص انکولوژی اطفال و مادرم پزشک عمومی است و این موضوع باعث شد گرایش اولیه‌ای در من برای این رشته ایجاد شود، پزشکی یکی از رشته‌های دلخواه من است که همیشه جدیدترین اخبار آن را دنبال می‌کنم و آن را فارغ از توجه به درآمد یا موقعیت اجتماعی انتخاب کرده‌ام، از اینکه بتوانم با دانش‌ام جان انسان‌ها را نجات دهم لذت می‌برم.

پارسا درباره سهم پدر و مادرش در موفقیت گفت:  تا پایه‌ ششم مادرم به من کمک زیادی می‌کرد، اما از هفتم به بعد مستقل شدم، پدر و مادرم وقتی در آزمونی نتیجه‌ی دلخواهم را نمی‌گرفتم، به من یادآوری می‌کردند که آزمون‌ها مهم هستند، اما نه آن‌قدر که روحیه‌ام را از دست بدهم، زمانی هم که از نتیجه‌ یک آزمون خوش‌حال می‌شدم، باز پدر و مادرم به من یادآوری می‌کردند که نتیجه‌ی صرفاً یک آزمون تعیین‌کننده نیست و باید تلاشم را ادامه بدهم.

وی درباره ساعت‌های فراغتش نیز گفت: قبلاً به ورزش‌های اسکی و کوهنوردی و بسکتبال مشغول بودم، اما مدتی است که ساعت‌های فراغتم محدود است، گاهی تلویزیون نگاه می‌کنم و گاهی هم دوچرخه‌سواری. در مکعب روبیک هم مهارت زیادی دارم، ولی سال کنکور تقریباً از کارهای دیگر فاصله گرفته‌ و تمرکز اصلی‌ام  درس خواندن بود.
 

برچسب‌ها کنکور سراسری 1400 استان اردبیل علوم تجربی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کنکور سراسری 1400 استان اردبیل علوم تجربی کنکور سراسری 1400 استان اردبیل علوم تجربی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل آموزش‌وپرورش چهارمحال و بختیاری گفت: مبنای کار در امتحانات نهایی و نیز سهم سوابق کنکور مبتنی بر کتاب است و محتواهای کمک‌ آموزشی و فوق برنامه برای آزمون نهایی موضوعیت ندارد.

افشین امیریان ۱۳ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال‌وبختیاری با گرامیداشت یاد فیلسوف و علامه شهید مرتضی مطهری و با اشاره به اینکه امروز جامعه جای خالی شخصیت‌هایی همچون این معلم شهید را احساس می‌کند، اظهار کرد: امروز در فضای مسموم تبلیغات رسانه‌ای دشمن نیازمند اساتید و نویسندگان و نخبگانی هستیم که در برابر ناهنجاری‌ها محکم و بدون لکنت زبان بایستند همان‌طور که شهید مطهری هر جا دید که به اصول و مبناهای انقلاب و دین حمله شده است، به‌صورت محکم و متقن ایستاد و نوشت.

وی با بیان اینکه نقشه راه و عملیاتی‌سازی سند تحول بنیادین آماده شده و اجرایی خواهد شد، ادامه داد: اجرای صحیح این سند ما را به سمت تربیت دانش‌آموزان در تراز ایران اسلامی رهنمون خواهد کرد و در استان ما نیز این نقشه راه اجرایی می‌شود. 

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی شده برای برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان، توضیح داد: تأکید می‌شود که مبنای کار در امتحانات نهایی و نیز سهم سوابق کنکور مبتنی بر کتاب است و محتواهای کمک‌آموزشی و فوق برنامه برای آزمون نهایی موضوعیت ندارد مگر آنکه بر مبنای کتاب باشند.

وی ادامه داد: اصل کار، مسئله بازگشت به کتاب است که بسیار مورد تأکید بوده و طراحان سؤالات امتحانات نهایی و کنکور نیز تعهد دارند که فقط بر کتاب تکیه داشته باشند و اگر خارج از کتاب سؤالی را طرح کنند بازخواست می‌شوند. این بازگشت به کتاب درسی گام مهمی در جهت تحقق عدالت آموزشی است، همان‌طور که با اتخاذ این رویکرد، برخی دانش‌آموزان برگزیده کنکور از روستاها هستند. سهم سوابق تحصیلی در کنکور سال ۱۴۰۳ به ۵۰ درصد تأثیر قطعی رسیده که این سوابق تحصیلی مربوط به دروس پایه دوازدهم و نمرات امتحانات نهایی است.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با تأکید بر اینکه ۱۱۰ حوزه امتحانی نهایی با حضور بیش از ۴۴ هزار دانش‌آموز پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم پیش‌بینی شده است، توضیح داد: اکثر حوزه‌ها به دوربین مداربسته و تجهیزاتی همچون چاپگر، اسکنر، موبایل‌یاب و ... مجهز شده‌اند و تمام تمهیدات برای برپایی این امتحانات پیش‌بینی شده است.

وی افزود: تا کنون، سه میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای برای خرید تجهیزات این حوزه‌ها هزینه شده است؛ همچنین ۵۷۸ میلیون تومان از محل اعتبارات فصل پنج برای خرید تجهیزات حفاظتی و نیز یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل منابع استانی برای خرید تجهیزات هزینه شده است که البته مجموع این  اعتبارات ناکافی بوده و هنوز هم مشکلات فراوانی به قوت خود باقی است که انتظار می‌رود مسئولان مساعدت داشته باشند زیرا کمبودها جدی است.

امیریان در پایان درخصوص توزیع شیر رایگان در مدارس، تصریح کرد: این اقدام بعد از چند سال با اهتمام دولت در مقطع ابتدایی از سر گرفته شد که تا پایان اردیبهشت هفته‌ای ۲ نوبت توزیع شیر را داریم. از ابتدای اجرای این طرح تا کنون، سه میلیون و ۸۰۰ هزار پاکت شیر به‌طور میانگین در ۳۴ نوبت در بین دانش‌آموزان توزیع شده است که برابر رقمی بالغ بر ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • تسلیت استاندار مازندران درپی درگذشت نخبه دارنده رتبه ۲۵ کنکور
  • اینزاگی ساسولو را به بقا امیدوار کرد
  • «پدیده کنکور ۱۴۰۲» و پدرش جان باختند
  • تلاش استکبار جهانی برای فراموشی مساله غزه بی‌نتیجه است
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • فیلمی متفاوت از کنکور دادن دانش آموزان قبل از انقلاب
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد